Mina välputsade fönster

Mina välputsade fönster

Hejsan och varmt välkomna. Hoppas ni känner att det ska bli roligt att få dyka ner i mina inlägg, och kanske någon lagat den där tacopajen som jag skrev ett inlägg om i fredags och även gav er receptet? Nu ska det inte handla om mat, men om något lika jordnära som många sagt att de önskar att få hjälp med, nämligen fönsterputs i Örebro med omnejd. När det gäller ett företag som kan vara behjälplig inom fönsterputs i Örebro så ska jag tipsa er om ett som jag är mycket nöjd med, och det är Nicks Städ & Fönsterputs AB. 

Innan jag anlitade Nicks Städ & Fönsterputs AB hade jag ständigt mycket att göra och ont om tid till att putsa fönstren. Jag led av att ha kvartererts smutsigaste fönster, för jag är egentligen pedant. Men efter långa arbetsdagar, barn som ska hämtas eller lämnas på olika aktiviteter, en sjuklig mor och en gubbe som inte gör någonting så fanns det helt inte någon energi över till att putsa fönster. När jag blev rekommenderad det här företaget i av en kollega så bestämde jag mig på momangen att det här var ett företag som jag skulle testa och det har jag inte ångrat. Det är ett riktigt bra företag som kan hjälpa alla som önskar få hjälp inom fönsterputs i Örebro med omnejd. Bor du dig i Örebrotrakten och skulle uppskatta den här servicen inom fönsterputs tycker jag absolut att du ska höra av dig till dem. Även annan slags städservice går det att få hjälp med. 


Kommentarer är stängda.