Behöver du laga mobilskärmen?

Behöver du laga mobilskärmen?

Jag tror de flesta av er någon gång har tappat sin mobil så att skärmen har spruckit, jag tänkte därför ge ett tips för er som just nu sitter med en sprucken mobil och behöver hjälp med att laga din iphone i Arboga. Företaget heter Phone Center och hjälper dig med antingen en sprucken iphone eller samsung att få en hel och fin skärm igen.

Personligen är jag en generellt klumpig person, jag tappar saker, jag trillar och jag gör sönder saker. Det är en egenskap som i de flesta lägen är ganska negativ, i det här faller blir det ju bland annat dyrt. Att tappa min mobil är vardag för mig, det händer flera gånger om dagen. Jag har dock tur i många fall eftersom den inte går sönder, det räcker dock att man tappar den en gång för mycket och så är skärmen trasig. För några veckor sedan gick jag hem från jobbet och lyssnade på musik, vid ett tillfälle tog jag upp mobilen ur fickan för att byta låt och lyckades missa fickan när jag skulle lägga tillbaka den. Min mobil föll ner på asfalten och sprack, det var som att mitt hjärta stannade för en sekund. I sådana lägen är jag glad att det finns företag som dessa som kan hjälpa en att laga sin iphone i Arboga, annars hade man fått gå en lång period med en trasig mobil. Som ni kanske redan har räknat ut att jag vände mig till Phone Center när jag skulle laga mobilskärmen senast, ett företag som gav mig riktigt bra hjälp. Hos dem gick det snabbt och smidigt att få sin mobil lagad, det tog inte alls lång tid innan jag kunde gå och hämta ut den igen för att mötas av ett strålande resultat. Jag kan med det här sagt verkligen rekommendera er att gå till det här företaget om ni behöver laga er iphone i Arboga.


Kommentarer är stängda.